PÅSKLOV!!!

tack alla, de har varit ett underbart påsklov, ska jag skriva allting här lär de ta flera år :)
tobbe, anders, sebbe, grek, ( alla som var med i onsdags ) de vill säga, jag, jerkan, jessica, madde, söder, jenny, josse, jennifer och hult :) och mormor, mamma pappa och linus såklart, ni är fanimig bäst (= påsklovet 2008 säger jag bara (=!
gud va pinsamt om jag har glömt någon jag hoppas ni förlåter mig, ( lär dock inte hända ) ;)

ni som jag snackat med på msn också, ni ska också ha ett stort tack!
speciellt NICLAS ! (= och hm wigge (=. mikael kanske, och david!
någon till kanske, ni vet själva vilka ni är! ni har ju tyvär inte hunnit träffa, men de får bli en annan gång(=
nu måste jag tyvär fortsätta göra mig i ordning ! (=
kvällen väntar ! (= hare skitbra PUSS love schmidt ! <3

YSTAD

hejhopp, kul att du titta förbi :)
denna gången ska jag skriva lite om ystad, inte för jag kommer ihåg så mycke, pga dåligt minne och inget annat :)

tralla, eeh, de börjar med fredagen dåra, väntar in jennie såklrat, sätter oss på bussjäveln, klockan typ 08.00, vipps fem hundra år senare så va vi nere i ystad :) 17.00 tror jag de va vi stannade, ungefär..
eh, kollar lite handboll, sedan drar ut i världens dödaste stad i hopp om att hitta något lite röj, helt otroligt, de passerade typ, två människor, jag blev helt överlycklig. men sen fick jag reda på att alla typ hängde på " max " ( donken ) typ . vi ville inte vara med dessa utstyschlade ystadsungdomarna som va något retard, så vi drog en prommis istället, och hejochhå så träffa jag på en vän. så vi umgicks med den ett tag. blalbla

TA INTE ILLA UPP. !

lördagen är en otroligt hemsk dag för mig, fick reda på en så frukansvärd sak så typ hela jag blev helt störd, förlåt alla som blev drabbade av de. men de känns faktist mycke bättre nu, kändes dock otroligt bra och typ prata lite om de, känna sig förstådd, ett stort tack till ni-vet-vem :) men men vi kollar handboll och sedan har jag trots konsekvenserna en rätt trevlig kväll. slut för denna dag och över till söndagen

söndag. idag är de match, spel mot hästö om 7-8plats dåra, och ni som inte har fattat de änu så va jag i ystad pga att min brorsa spelade handbolls sm där, :) hm, dom tog 7platsen, sjuktbra. eftersom de va ignetligen ni vet, 89ornas år, å detta är då ett rent 90lag, pluss 4stycken 91or.
de va så kul, hästö va de enda laget som slog sävehof, å sävehof vann hela alltet, å hästö kom 8a. haha, sjukt de dära. måste dock också påpela att tyroldgrabbarna tog fan ystad :) hemmalaget, sedan blev de hemmåtfärd, startade ungefär vi 13.30 och kom hem vid 23.00 (= segt men endå så kul :)
måste också nu när jag endå är pågång säga att jag å jennie blev ihop blandade igen, HAHA fyfan vad jag garva. shit shit, men men..

hm, eh! bilder kommer typ på bilddagboken. http://idaschmidt.bilddagboken.se  OCH vill bara säga att de förövrigt va en riktigt go helg asså. tack för allt, ni vet. och hare riktigt bra. hörs nästa gång. LÖÖÖÖÖVE SCHMIDT.!


SÄLEN 2008!

hej allesammans, nu har jag äntligen kommit hem från sälen, fy i helvete va grymt jävla über najs de va eller.
ska berätta lite kort om denna förjävla roliga resa.

ONSDAG!
onsdag blev en riktig stressdag, jag vaknar upp. har inte packat någonting, visserligen gick bussen vid fem tiden. på kvällen. men utan att ha packat någonting, och har massor å göra, pluss att ta sig in dit så blev de väldans tajt.
skitsamma, väl på bussen sen så blevre skitbra, en trevligt neråtfärd med erixon, söder och hult.
eran fina sång tjejeer.. :) hahaa. väl nere, söders mormor och morfar möter oss där nere, med grejer å sånt. vi käkar lite å sånt, sen är de sängdags på en gång.

TORSDAG!
vaknar upp AAAAAAAAAH solen stiger igen, dags för oss att gitta ifrån husvagnen... (8) trallala
haha , väl uppe käkar nybakat grejs as gott!
iväg å ska hyra skidor. va bara typ 100 nummer före, menmen sedan fixar liftkort, upp i bakarna, lite skakis i början eller. HAHA aa. fyfan va skakis man va eller, sen gjorde jag dock feta vurpan. :( gjorde svinont, så jag tog mig ner, och erixon å hultan satte mig på en fet skoter med världens snyggaste kille typ, HAHA dreamtrip, as gött, han skjusade hem mig iallafall :) as trevlig va han också, när jag väl kommer tillbaka så ligger söderberg i sängen, sjukligt sjuk !
senare påkväll träffar vi världens skönaste, trevligaste karlstadskillar. deras stuga blir då dock vårat andra hem. galet najs, trallalal, haha, efter mycke röjåtjohej så drar vi tillbaka till vårat place, å shipp, så blire sovdags :) SKÖNT!

FREDAG!
hm idag vare då fredag. första jag gör är och drar å byter skidor, för dom jag hade va alldels förlånga.
eeh, tjejerna drog ifrån mig? så jag åkte med söder's morfar, hehe. han gjorde mig jäkligt stabil på skidor.
sen lite senare träffade jag och erixon, sonny dära. :) utanför donken, trevligt trevligt.
sen är de kväll. kollar på lets dance, eller HM vi kollar när danny dansar, haha sen drar vi ut, vi stöter dock på våra karlstadskillar igen, följer med dom ut på en prommis typ :) haha klart den bästa promenaden jag någonsin har varit på, bråk med norsken, mooningar, vurpor, gå in i stolpar, får för sig åtyp putta ner världens snöhög, ( bra de gick ) haha, å sen typ massa massa mer, kommer aldrig glömma den kvällen.  verkligen brödership, me like. hm. sen drar våra boys till hc, hm skulle vi följa ? NJA . skulle nog inte kommit in, de va endå en bra bit och gå/ åka.
söder och erixon drar tillbaka, jag å hult drar vidare, vi träffar " min " 29åring, som skulle åka vasa loppet eller fan de va HAHAH, hon sa att jag raggade på honom EH nja, de gjorde jag nog inte. sen vips, så kommer alex och fredde med sina vänner till lindvallen där då vi råkar bo, woooooah, träffar dom en snabbis, och sen skulle vi tillbaka :) eftersom att söders morsa snart skulle komma.
tror de dock va idag jag å hultan träffade 91a killarna från lidingö :) sjukt najs. woah.
de måste även varit idag jag å hult blev påsprungna av dessa gammla pedofilgubbar USCH ! fyfan, de va bara å springa,

LÖRDAG!
idag när vi vaknar så märker vi att de är sjukt dimmigt ute. så vi bestämmer oss för att bara åka på eftermiddagen.
under förmiddagen hade vi snöbollskrig istället:) vilket också va riktigt kul hehehe.
söderberg säger idag med bestämd ton att jag ska åka i hennes spår, så allt går smidigt och fint, när vi väl är ute i backarna, så går de bara bättre och bättre för mig, vilket är sjukt kul. vi eller jag upptäckte då idag, vilket dom andra brudarna gjorde igår, världens finaste liftsnubbe i en utav backarna, så de blev ju den backen vi åkte i :) åttastolsliften även kallad gustavsbacken ,
sen va de kväll, kollar på alla bidragen i melodifestivalen sen drog vi ut igen, först drar en sväng förbi karlstadskillarna, men de ser tomt ut, så vi drar en annan sväng istället, där vi då går förbi en annan 29åring:) han va as trevkigt, sen gick vi vidare:) där då söder och hult får för sig att dom vill spela något slags flipper spel, och där inne satt då " linus " och någon till, helt dyngraka båda två, hehe
vi går ut för å gå vidare, då hittar söder å hultan även en pulka vm skylt som dom posar lite vid, hehe.
sen kommer då dom där snubbarna ut ;o å jag får för mig att gå å hälsa på dom, så vi går ditåt, å sen blir de snöbolls"krig" typ söder och hult ( erixon ) mot en utav dom där killarna, å hans polare bara står å skrattar å säger mer mer. jag va dock fotograf, mohaha, fett kul ! :) äsch dom ruschar in, å tjejerona står å kastar på dom på balkongen typ, å dom under står också å tittar ut å undrar vafan dom håller på med, HAHA jag bara garvade va så kul, äsch, vi skulle typ gå tillbaka, då jag ser två andra killar ;o som jag ville hälsa på. visade sig att de va två utbytesstudenter, en från new york, å en från australien. :) vi umgicks med dom en stund, HAH. men sen blev de typ komminikationsproblem. å  precis i samma stund så kom en utav våra karlstadskillar ut, så vi hängde på han istället. galet najs. blablalba, sen får söderberg samtal från mamma att vi måste parkera tillbaka våran racerbil :(
vi drar därifrån, tidig morron nästa morron. :)

SÖNDAG!
sängsängsäng sovasovasovasova sängsängsäng! HAH
upp å hoppa, packa ihop grejerna, iväg till bussen. trallala sov typ förmesta dels, tur att jag inte va jennie, då hade man blivit nersmetad av tandkräm, haha. busungar elin och carro.
äsch äntligen tillbaka i stockholm, drariväg till skärholmen å kollar på match... brorsan spela. blir dock torsk.
alla klaga på att jag hade mössa och solbriller på mig inomhus. vill då påpeka att man behöver inte alltid ha solglajjer bara för att de är soligt ute, jag menar, de regnade när jag kom till stockholm.
1. man kan va riktigt bakis
2. man kan vara osminkad.
3. de är sol ute.
4. ( man vill se cool ut ) / kappens pappa HAHA.
aja hem igen, upp till mormor, får massage, AS SKÖNT. sen typ i säng !:)

jag säger bara; SÄLEN 2008!

RSS 2.0